Navigation
  Forside
  FAQ
  Tilmeld Website
  Website login
  Guider
 
  Eportal
  Kontakt
  Nyhedsbrev
  Annoncering
  Nyheder
 
  Toplister
  Top 10
  Top 100
  10 Nyeste
  BannerLink
 
  Reklame Media
  50-plus
  Kickstarter
  Goklik
  Imagecompany

 

3 brugere online!
 
 
 
 
 

20/04-2018
eportal.dk
Velkommen til eportal.dk her findet du Topliste, Søgerobot og Linkindex i et system.

For at få dit link til din hjemmeside optaget på Eportal.dk skal du indbetale 100,00 kr.(engangsbeløb) hvilket dækker en optagelse af 1års varighed eller så længe dit link er aktivt i perioden, linkbeskrivelsen skal svarer til websiden og under forudsætning af at websiden overholder lovgivningens krav. Eportal.dk er ikke ansvarlige for server forstyrrelser eller nedbrud mm. som eventuel kan gøre at dit link ikke vil være synlig.
Vi skal have modtaget beløbet inden 3 hverdage for dit link optagelse.

Når du har tilmeldt din hjemmeside vil dit link blive opsat med det samme på portalen. så der er ingen ventetid. Skulle vi ikke modtager din indbetaling inden 3 hverdage efter din optagelse vil dit link straks blive slettet og du forpligter dig ikke til link optagelsen.

Hvis dit link til din hjemmeside tidligere er blevet slettet på eportal.dk skal der gå et ½ år før at vi kan optage din hjemmeside igen og under forudsætning af at websiden overholder lovgivningens krav.

På eportal for du få et masse kvalitets besøgende til din website.Husk: ved din tilmelding at gemme dit login brugernavn og password.Hent html kode opsæt en af vores counter din hjemmeside Din webside vil så få en bedre placering efter antal besøgende på portalen på vores Toplister Top 10 - Top 100

eks: på counter

                  

                          

 

             

 

Tilmeldningen er Hurtig!


01/08-2005
Funktion på eportal.dk
Der vil nu efter alle link i eportals index være et lille "info" tegn, og når man klikker på det kommer man ind på en side hvor man kan få udvidet information om linket.
 

Design.
Eportals design er nu færdig og vi glæder os til snart at udvide den med en ny række services.


eportal.dk

åbnede 1-4 2003 og fik hurtig mange besøgende på siden. Vi håber at mange fremover vil have glæde af portalen og tilmelde deres hjemmeside hurtig og nemt.

 

 
Copyright eportal.dk 2003-2018
Powered by Imagecompany.dk